CLOSE

Pay as You Go Reseller Hosting

Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις την μεταπώληση με ένα πρόγραμμα Pay as You Go;

Αν ναι, άραξε και… let’s the tour begin!

Pay as You Go Reseller Hosting

Pay as You Go Reseller Hosting

Στην Jethost αισθανόμαστε κάτι παραπάνω απο ωραία που για ακόμη μια φορά φέρνουμε μια διαφορετική εκδοχή υπηρεσιών. Όλοι όσοι ασχολούνται με την μεταπώληση φιλοξενίας, όπως: διαφημιστικές εταιρείες, web designers & developers, θα εκπλαγούν for sure! Μετά από τις επιτυχημένες υπηρεσίες Dedicated Hosting, High Availability αλλά και των φθηνών Dedicated Servers της αγοράς, ερχόμαστε πάλι να δημιουργήσουμε σαματά, με την υπηρεσία Pay as You Go Reseller Hosting.

Αν έχεις όρεξη για λίγο ακόμα «μπλά μπλά» και να μάθεις πως καταλήξαμε στο Pay as You Go πριν πάμε στα τεχνικά μέρη, πάτα το παρακάτω popup.

Ας μπούμε στο ψητό!

Αν κάνεις την έρευνα σου και αναζητάς πρόγραμμα Reseller Hosting ξεκινά απο τα βασικά.

1. Εδώ, στο Pay as You Go, ξεκινάς με 0 ευρώ σε αντίθεση με άλλα προγράμματα που η τιμή είναι fixed και ξεκινάς πάντα με συγκεκριμένη τιμή (έχουμε κι εμείς τέτοιου είδους ξεπερασμένα προγράμματα). Αν έχεις ήδη πελατολόγιο, θα τιμολογηθείς βάσει του όγκου που καταναλώνεις (όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα τιμολόγησης).

2. «Παρέχουμε τους υψηλότερους πόρους της αγοράς»! Not! Γράψε λάθος, αυτά δεν μας αντιπροσωπεύουν! Η δική μας τίμια και ηθική πολιτική απέναντι σου, είναι ότι όλοι οι λογαριασμοί χρησιμοποιούν τους ελάχιστους αλλά σταθερούς πόρους (RAM – CPU – I/O), οπότε για τον λόγο αυτό δεν μπορούμε να σου πούμε ότι θα έχεις 2 πυρήνες, 1GB δικιά σου γραμμή και I/O 10mb, 20mb ή 50MB/sec. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα τα χρειαστείς και κατά συνέπεια γιατί να τα πληρώσεις; Με απόλυτη ειλικρίνεια και κοιτάζοντας σε στα μάτια σου λέμε ότι αν κάποιο από τα sites των πελατών σου χρειαστεί περισσότερους πόρους θα είμαστε εκεί για να αναλύσουμε τα δεδομένα του πελάτη σου και αν χρειαστεί να πατήσουμε το μαγικό κουμπί. Χωρίς επιπλέον ή κρυφές χρεώσεις!

Ωστόσο, κράτα κάπου στο πίσω μέρος του μυαλό σου ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα φτάσουμε σε σημείο να σου παραχωρήσουμε όλους τους διαθέσιμους πόρους του server. Εεε, υπάρχουν κι άλλοι πελάτες στο μηχάνημα! Πάντως να ξέρεις, ότι το ταβάνι που υπολογίζουμε για κάθε λογαριασμό θα είναι μεγαλύτερο από το: «Παρέχουμε τους υψηλότερους πόρους τις αγοράς»! Αν παρ’ όλα αυτά, έχεις περίεργες απαιτήσεις ή απορίες, ρίξε μας ένα τηλέφωνο ή επικοινώνησε μαζί μας μέσω της φόρμας, ώστε να σε βοηθήσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

3. Κάποια πράγματα εν’ συντομία: Θα έχεις το δημοφιλή control panel της αγοράς cPanel/WHM για την διαχείριση των λογαριασμών σου και ασύγκριτη, πραγματική και ανθρωπινή τεχνική υποστήριξη 24/7. Επίσης θα είμαστε δίπλα σου όπου και όποτε μας χρειαστείς για να βελτιώσουμε την απόδοση για την καλύτερη δυνατή εμπειρία των πελατών σου.

 

* Όλες τις παροχές ενός προγράμματος Reseller Hosting μπορείς να της βρεις στην παρακάτω σελίδα > Μεταβίβαση στην σελίδα!

Pay as You Go Reseller Hosting
Pay as You Go Reseller Hosting
Προδιαγραφές Server - Pay as You Go Reseller Hosting
Κατασκευαστής: Intel® της σειράς Xeon® Processor D-1531

CORES: 6 / 12 – 2.2 GHz

Δίσκος: Enterprise SSD

Μνήμη: 32 GB DDR4

Λειτουργίες
Η βασική και δοκιμασμένη δομή που χρησιμοποιούμε στους servers μας, είναι: cPanel, Cloudlinux, Apache / NGINX και προαιρετικά Litespeed (εφ’ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα στους servers). Επίσης, παίζει και το: Softaculous, για γρήγορη εγκατάσταση των αγαπημένων εφαρμογών σου. Α! Παίρνουμε εντελώς δωρεάν καθημερινά backup (τοπικά και σε εξωτερικούς servers) που διατηρούνται στο σύστημα για 7 ημέρες, αλλά σου παρέχουμε extra την δυνατότητα επέκτασης των ημερών διατήρησης τους στο σύστημα, καθώς επίσης και την δυνατότητα να λαμβάνονται περισσότερα από ένα backup κατά την διάρκεια της ημέρας. Τα extra όμως χρεώνονται extra!
Τέλος τρέχουμε αρκετές custom εφαρμογές ή εξίσου δημοφιλής εργαλεία που προσφέρουν ασφάλεια & απόδοση.
Pay as You Go Reseller Hosting
Ακολουθεί ιντερνετικό συμπέρασμα!
Μήπως καταναλώνεις 5GB αλλά πληρώνεις για 15GB;
OMG! Με το προγραμμα Pay as You Go...ότι ήξερες γύρω απ' αυτό!
Pay as You Go Reseller Hosting
Θα σε τιμολογούμε όσο μεγαλώνεις και με βάση την κατανάλωση...
γιατί όσο καταναλώνεις τόσο πιο λίγο θα πληρώνεις!
 • Startup εως 5GB

  1.80€ /GB

 • Startup εως 5GB

  1.80€ /GB

 • Startup εως 5GB

  1.80€ /GB

 • Startup εως 5GB

  1.80€ /GB

 • Startup εως 5GB

  1.80€ /GB

 • Pay as You Go
  Έως 5GB

  1.80€ /GB

 • Pay as You Go
  Από 5GB

  1.60€ /GB

 • Pay as You Go
  Από 10GB

  1.40€ /GB

 • Pay as You Go
  Από 20GB

  1.20€ /GB

 • Pay as You Go
  Από 40GB

  0.95€ /GB

 • Pay as You Go
  Από 60GB

  0.70€ /GB

Θες κι άλλο;
Αναμένονται δυο ακόμα επίπεδα που θα κάνουν πάταγο!
Συχνές ερωτήσεις

Σε τι διαφέρει η υπηρεσία PayasYouGo από το συμβατικό πρόγραμμα Reseller;

Η υπηρεσία Pay as You Go διαφέρει αποκλειστικά στην τιμολόγηση, αφού δεν χρειάζεται να προαγοράσεις χώρο αλλά πληρώνεις μόνο για ότι καταναλώνεις.

Κάθε πότε πρέπει να πληρώνω για την υπηρεσία Pay as You Go;

Το προτιμολόγιο της υπηρεσίας εκδίδεται αυτόματα κάθε πρώτη του μηνός με διάρκεια αποπληρωμής της οφειλής τις πέντε ημέρες.

Πόσο κοστίζει η ένταξη στην υπηρεσία Pay as You Go;

Στην πραγματικότητα είναι απολύτως δωρεάν. Ωστόσο, για να αποφύγουμε τυχόν κατάχρηση του προγράμματος, έχουμε ορίσει ένα ποσό εγγύησης 10 ευρώ, το οποίο σου επιστρέφεται στο πρώτο προτιμολόγιο που θα σου εκδοθεί. Για παράδειγμα, αν στο τέλος του τρέχοντος μήνα πρέπει να πληρώσεις 12 ευρώ, θα σου αφαιρεθούν τα 10 ευρώ που έχεις προκαταβάλει ως εγγύηση κα το τελικό κόστος θα είναι 2 ευρώ.

Πως ακριβώς υπολογίζεται η χρέωση;

Υπολογίζουμε την μέγιστη κατανάλωση που έχεις κάνει για τον τρέχοντα μήνα και τιμολόγησε για αυτό. Με την έναρξη του νέου μήνα, η κατανάλωση μηδενίζετε.

Αν μειώσω την κατανάλωση μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα τιμολογηθώ λιγότερο;

Όχι. Αν για παράδειγμα καταναλώνεις 10GB και μέσα στον ίδιο μήνα ανέλθεις στα 12GB και  το μειώσεις εκ’ νέου στα 10GB, θα τιμολογηθείς για τα 12GB.

Τι θα πρέπει να προσέχω ώστε να μην υπερχρεωθώ;

Ο έλεγχος του λογαριασμού σου είναι απόλυτα υπό την δική σου ευθύνη και σου παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να είσαι πάντα ενήμερος για τον χώρο που χρησιμοποιείς. Ωστόσο έχουμε παρατηρήσει πως websites με αυτόματα backup που τα διατηρούν εντός του server, έχουν επηρεάσει την χρέωση και για τον λόγο αυτό συνιστούμε αυτές οι λειτουργίες να είναι απενεργοποιημένες.

Θα έχω πρόσβαση στο WHM;

Ναι! Όλα τα εργαλεία διαχείρισης που χρησιμοποιούνται στα συμβατικά προγράμματα Reseller είναι διαθέσιμα και στο Pay as You Go.

Έχω ήδη πελατολόγιο, μπορεί η μεταφορά δεδομένων να γίνει από εσάς;

Την μεταφορά από cPanel και Plesk την παρέχουμε δωρεάν. Η μεταφορά από οποιοδήποτε άλλο Control Panel, μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης.

Ερώτηση πελάτη: Η υπηρεσία pay as You Go που διαφέρει αλλά και πως λειτουργεί;

Απάντηση: Η υπηρεσία Pay as You Go διαφέρει μόνο στον τρόπο τιμολόγησης. Όπως αναφέρουμε στις πληροφορίες της υπηρεσίας δεν αλλάζει τίποτα από τεχνικής άποψης και όπως γνωρίζεις μέχρι σήμερα τον τρόπο που λειτουργεί ένας Reseller. Όπως για παράδειγμα την πρόσβαση στο WHM και την διαχείριση που μπορείς να πραγματοποιείς από εκεί. Σε κάθε περίπτωση όλες της τεχνικές λεπτομέρειες αλλά και τις παροχές ενός Reseller μπορείς να της βρεις στην παρακάτω σελίδα | Reseller Hosting

Ο τρόπος λειτουργίας είναι για εμάς απλός, αλλά ακόμα πιο απλός παραμένει για εσένα!

Στην πραγματικότητα αν θες να ενταχθείς στο προγράμματα «Pay as You Go», θα πρέπει να γνωρίζεις τα παρακάτω:

  1. Στην υπηρεσία «Pay as You Go» ξεκινάς με ΜΗΔΕΝ ευρώ με την χρέωση ανά gb όπως φαίνεται στο παραπάνω πίνακα και στο επίπεδο 1. Σε άλλη περίπτωση αν διατηρείς πελατολόγιο που αυτό σημαίνει ότι θα καταναλώνεις ήδη κάποιον όγκο, τότε θα ξεκινήσεις με την χρέωση και το επίπεδο βάση του παραπάνω πίνακα.
  2. Στην υπηρεσία «Pay as You Go» τιμολογήσε αυστηρά κάθε μήνα (ανεξαρτήτως το πότε έκανες εγγραφή) και συγκεκριμένα κάθε πρώτη του μήνα θα έχεις εικόνα των εξόδων σου αφού θα σου εκδοθεί το παραστατικό. Όπως συμβαίνει με το σταθερό ή κινητό σου τηλέφωνο και ούτω καθεξής.
  3. Στην υπηρεσία «Pay as You Go» υπολογίζουμε την μέγιστη κατανάλωση που έχεις κάνει και τιμολογήσε για αυτό. Για παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι έχεις 10GB σταθερά και μέσα στον μήνα πηγαίνεις στα 12GB, 15GB και πάλι πίσω στα 10GB, αυτό μοιάζει περίεργο αλλά δεν είναι καθόλου. Αυτό μπορεί να συμβεί για τους εξής λόγους: Είτε ότι έχεις πάρει διάφορα backups, ή ενδεχομένως έχεις κάνει clone ένα site που θες να αναπτύξεις και Voila! Να ο extra όγκος. Σε αυτήν την περίπτωση τι συμβαίνει, θα πληρώσεις τέλος του μήνα την κατανάλωση που έκανες και τον επόμενο μήνα αν πούμε ότι θα είσαι σταθερά στα 10GB, τότε θα πληρώσεις για αυτά. Είναι σαν λέμε μίλησες παραπάνω από τον χρόνο που σου δίνει ο πάροχος του κινητού σου και πρέπει να πληρώσεις τη διαφορά. Ε, κάτι αντίστοιχο. Απλα στο λέμε αυτό ώστε να μην σου μπουν ψήλη στα αυτιά ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ, αυτός ο τρόπος είναι παντού γύρο μας, χειμώνα-καλοκαιρι σε πολλές υπηρεσίες της ζωής μας.

Ερώτηση πελάτη: Στην υπηρεσία Pay as You Go μπορώ να επιλέξω διάρκεια; Και σχετικά με την ημερομηνία πληρωμής, τι γίνετε;

Απάντηση: Στην υπηρεσία «Pay as You Go» δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις διάρκεια και η ημερομηνία χρέωσης είναι σταθερή. Δεν μπορεί να αλλάξει σε αντίθεση των υπολοίπων υπηρεσιών: Shared Web Hosting, SSD Hosting, Dedicated Hosting, Dedicated Server & Reseller Hosting.

Στην συγκεκριμένη υπηρεσία δεν μπορείς να επιλέξεις διάρκεια γιατί οποιαδήποτε στιγμή του μήνα εγγράφεις, η τιμολόγηση διαμορφώνεται και παραμένει ως κάθε 1 του μήνα. Το σύστημα κάθε τέλος του μήνα συλλέγει την κατανάλωση που έχεις κάνει και βάση το επίπεδο που είσαι σε τιμολογεί αναλόγως. Έτσι, για τον λόγο αυτόν δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάποια επιλογή στην διάρκεια. Αυτό μπορείς όμως να το λύσεις πολύ εύκολα προσθέτοντας χρήματα στον λογαριασμό – πορτοφόλι στο σύστημα πελατών (client area) και από εκεί ύστερα θα πραγματοποιούνται οι πληρωμές αυτόματα και Voila! Λύθηκε το πρόβλημα.

Επισης, μετά την έκδοση του παραστατικού έχεις 5 μέρες προθεσμία πριν λήξει, στην 6 μέρα θα μπεις σε αχαρτογράφητα νερά.

Τέλος, επειδή άνθρωποι είμαστε και το ανθρώπινο συναίσθημα μας βομβαρδίζει δεν θελουμε κανέναν σε αχαρτογράφητα νερά. Αλλά προσπάθησε να μας ενημερώσεις έγκαιρα είτε μέσω τηλεφώνου ή με αίτημα/ticket μέσα από το σύστημα πελατών και θα σε εξυπηρετήσουμε χειροκίνητα σχετικά με την προθεσμία για την πληρωμή ώστε να μην ανασταλεί η υπηρεσία σου.

Τα σχέδια μας: Λόγο ότι ξεμείναμε από Post it, είμαστε ήδη σε καινούργια παραγγελία για να εξετάσουμε την όποια εναλλακτική λύση μπορούμε να έχουμε σχετικά με την ημερομηνία ανά πελάτη και κατά προτίμηση. Υπομονή και Stay tuned!

Ερώτηση πελάτη: Η αναβάθμιση πως γίνετε, χρειάζεται να κάνω κάτι από την δική μου την πλευρά;

Απάντηση: Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα, τέλος οι αναβαθμίσεις!

Εσύ δεν έχεις να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να φουσκώνεις τα GB σου για να αποκτήσεις την φθηνότερη χρέωση που προσφέρουμε στο τελευταίο Level και να μεγαλώσεις έτσι το κέρδος στην μεταπώληση σου. Μια απλή και προφανής συμβουλή δώσαμε!

Κάθε τέλος μήνα το σύστημα θα τσεκάρει που βρίσκεσαι και αυτόματος θα σε πάει εκεί που πρέπει. Για παράδειγμα, ας πούμε ότι ξεκινάς από το μηδέν και κάποια στιγμή φτάνεις τα 5GB, σε αυτήν την περίπτωση μόλις γίνει εκκαθάριση του μήνα που πέρασε, θα φύγεις από το πρώτο επίπεδο και απλά θα αλλάξει η τιμολόγηση σου βάση του πίνακα παραπάνω. Να σημειώσουμε εδώ ότι στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για αναβάθμιση προγράμματος, απλά ανεβαίνεις επίπεδο και τιμολόγησε πιο φθηνά πλέον.

Αυτό θα μπορείς να το τσεκάρεις από δυο σημεία: 1) Θα λάβεις email για την αλλαγή αυτή. 2) Μπορείς να το δεις φυσικά και μέσα από το σύστημα πελατών (client area) και τις υπηρεσίες σου. Θα δεις για παράδειγμα το επίπεδο της υπηρεσίας σου να έχει αλλάξει. Τόσο απλά!

Ερώτηση πελάτη: Έχω ήδη πελατολόγιο, μπορεί η μεταφορά δεδομένων να γίνει από εσάς;

Απάντηση: Την μεταφορά από cPanel θα στην παρέχουμε δωρεάν. Ότι μέγεθος και αν είναι αυτό. Την μεταφορά από Plesk θα στην παρέχουμε επίσης δωρεάν. Αν είσαι τόσο τυχερός και έχεις ήδη Reseller χωρίς κάποιο control panel, αρχικά ρώτησε μας ώστε να το συζητήσουμε και σίγουρα μπορεί και εδώ να το κανουμε δωρεάν για εσένα. Απλα ρώτησε μας!

Δεν το βρήκες εντυπωσιακό ότι μπορείς να ξεκινήσεις με ΜΗΔΕΝ ευρώ;

Η Jethost μπορεί να σου προσφέρει ότι πιο τρελό μπορείς να φανταστείς, αλλά αν δεν βρήκες ανταγωνιστική την υπηρεσία Pay as You Go το οποίο ξεκινάς με ΜΗΔΕΝ ευρώ, τότε δεν κανουμε τίποτα!

 

Αν έχεις απορίες ή έχεις βρει κάτι πιο ανταγωνιστικό, επικοινώνησε μαζί μας γιατί σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον!