CLOSE

Reseller Hosting Pay as You Go

Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις την μεταπώληση με ένα πρόγραμμα Reseller Hosting Pay as You Go;

Αν ναι, άραξε και… let’s the tour begin!

Pay as You Go Reseller Hosting

Pay as You Go Reseller Hosting

Στην Jethost αισθανόμαστε κάτι παραπάνω απο ωραία που για ακόμη μια φορά φέρνουμε μια διαφορετική εκδοχή υπηρεσιών. Όλοι όσοι ασχολούνται με την μεταπώληση φιλοξενίας, όπως: διαφημιστικές εταιρείες, web designers & developers, θα εκπλαγούν for sure! Μετά από τις επιτυχημένες υπηρεσίες Dedicated Hosting, High Availability αλλά και των φθηνών Dedicated Servers της αγοράς, ερχόμαστε πάλι να δημιουργήσουμε σαματά, με την υπηρεσία Reseller Hosting Pay as You Go.

Αν έχεις όρεξη για λίγο ακόμα «μπλά μπλά» και να μάθεις πως καταλήξαμε στο Pay as You Go πριν πάμε στα τεχνικά μέρη, πάτα το παρακάτω popup. Διαφορετικά Click Here!

Ας μπούμε στο ψητό!

Αν κάνεις την έρευνα σου και αναζητάς πρόγραμμα Reseller Hosting ξεκινά απο τα βασικά.

1. Εδώ, στο Pay as You Go, ξεκινάς με 0 ευρώ σε αντίθεση με άλλα προγράμματα που η τιμή είναι fixed και προπληρώνεις την μίσθωση (έχουμε κι εμείς τέτοιου είδους ξεπερασμένα προγράμματα η αλήθεια είναι). Ωστόσο, για να αποφύγουμε τυχόν κατάχρηση του προγράμματος, έχουμε ορίσει ένα ποσό εγγύησης 10 ευρώ, το οποίο σου επιστρέφεται στο πρώτο προτιμολόγιο που θα σου εκδοθεί.

2. «Παρέχουμε τους υψηλότερους πόρους της αγοράς»! Not! Γράψε λάθος, αυτά δεν μας αντιπροσωπεύουν! Η δική μας τίμια και ηθική πολιτική απέναντι σου, είναι ότι όλοι οι λογαριασμοί χρησιμοποιούν τους ελάχιστους αλλά σταθερούς πόρους (RAM – CPU – I/O), οπότε για τον λόγο αυτό δεν μπορούμε να σου πούμε ότι θα έχεις 2 πυρήνες, 1GB δικιά σου γραμμή και I/O 10mb, 20mb ή 50MB/sec. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα τα χρειαστείς και κατά συνέπεια γιατί να τα πληρώσεις; Με απόλυτη ειλικρίνεια και κοιτάζοντας σε στα μάτια σου λέμε ότι αν κάποιο από τα sites των πελατών σου χρειαστεί περισσότερους πόρους θα είμαστε εκεί για να αναλύσουμε τα δεδομένα του πελάτη σου και αν χρειαστεί να πατήσουμε το μαγικό κουμπί. Χωρίς επιπλέον ή κρυφές χρεώσεις!

Ωστόσο, κράτα κάπου στο πίσω μέρος του μυαλό σου ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα φτάσουμε σε σημείο να σου παραχωρήσουμε όλους τους διαθέσιμους πόρους του server. Εεε, υπάρχουν κι άλλοι πελάτες στο μηχάνημα! Πάντως να ξέρεις, ότι το ταβάνι που υπολογίζουμε για κάθε λογαριασμό θα είναι μεγαλύτερο από το: «Παρέχουμε τους υψηλότερους πόρους τις αγοράς»! Αν παρ’ όλα αυτά, έχεις περίεργες απαιτήσεις ή απορίες, ρίξε μας ένα τηλέφωνο ή επικοινώνησε μαζί μας μέσω της φόρμας, ώστε να σε βοηθήσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

3. Κάποια πράγματα εν’ συντομία: Θα έχεις το δημοφιλή control panel της αγοράς cPanel/WHM για την διαχείριση των λογαριασμών σου και ασύγκριτη, πραγματική και ανθρωπινή τεχνική υποστήριξη 24/7. Επίσης θα είμαστε δίπλα σου όπου και όποτε μας χρειαστείς για να βελτιώσουμε την απόδοση για την καλύτερη δυνατή εμπειρία των πελατών σου.

 

* Όλες τις παροχές ενός προγράμματος Reseller Hosting μπορείς να της βρεις στην παρακάτω σελίδα > Μεταβίβαση στην σελίδα!

Pay as You Go Reseller Hosting
Pay as You Go Reseller Hosting
Προδιαγραφές Server - Pay as You Go Reseller Hosting
Κατασκευαστής: Intel® της σειράς Xeon® Processor D-1531

CORES: 6 / 12 – 2.2 GHz

Δίσκος: Enterprise SSD

Μνήμη: 32 GB DDR4

Λειτουργίες
Η βασική και δοκιμασμένη δομή που χρησιμοποιούμε στους servers μας, είναι: cPanel, Cloudlinux, Apache / NGINX και προαιρετικά Litespeed (εφ’ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα στους servers). Επίσης, παίζει και το: Softaculous, για γρήγορη εγκατάσταση των αγαπημένων εφαρμογών σου. Α! Παίρνουμε εντελώς δωρεάν καθημερινά backup (τοπικά και σε εξωτερικούς servers) που διατηρούνται στο σύστημα για 7 ημέρες, αλλά σου παρέχουμε extra την δυνατότητα επέκτασης των ημερών διατήρησης τους στο σύστημα, καθώς επίσης και την δυνατότητα να λαμβάνονται περισσότερα από ένα backup κατά την διάρκεια της ημέρας. Τα extra όμως χρεώνονται extra!
Τέλος τρέχουμε αρκετές custom εφαρμογές ή εξίσου δημοφιλής εργαλεία που προσφέρουν ασφάλεια & απόδοση.
Pay as You Go Reseller Hosting
Ακολουθεί ιντερνετικό συμπέρασμα!
Μήπως καταναλώνεις 5GB αλλά πληρώνεις για 15GB;
OMG! Με το προγραμμα Pay as You Go...ότι ήξερες γύρω απ' αυτό!
Pay as You Go Reseller Hosting
Θα σε τιμολογούμε όσο μεγαλώνεις και με βάση την κατανάλωση...
γιατί όσο καταναλώνεις τόσο πιο λίγο θα πληρώνεις!
 • Startup εως 5GB

  1.80€ /GB

 • Startup εως 5GB

  1.80€ /GB

 • Startup εως 5GB

  1.80€ /GB

 • Startup εως 5GB

  1.80€ /GB

 • Startup εως 5GB

  1.80€ /GB

 • Pay as You Go
  Έως 5GB

  1.80€ /GB

 • Pay as You Go
  Από 5GB

  1.60€ /GB

 • Pay as You Go
  Από 10GB

  1.40€ /GB

 • Pay as You Go
  Από 20GB

  1.20€ /GB

 • Pay as You Go
  Από 40GB

  0.95€ /GB

 • Pay as You Go
  Από 60GB

  0.70€ /GB

Θες κι άλλο;
Αναμένονται δυο ακόμα επίπεδα που θα κάνουν πάταγο!
Συχνές ερωτήσεις

Σε τι διαφέρει η υπηρεσία PayasYouGo από το συμβατικό πρόγραμμα Reseller;

Η υπηρεσία Pay as You Go διαφέρει αποκλειστικά στην τιμολόγηση, αφού δεν χρειάζεται να προαγοράσεις χώρο αλλά πληρώνεις μόνο για ότι καταναλώνεις.

Κάθε πότε πρέπει να πληρώνω για την υπηρεσία Pay as You Go;

Το προτιμολόγιο της υπηρεσίας εκδίδεται αυτόματα κάθε πρώτη του μηνός με διάρκεια αποπληρωμής της οφειλής τις πέντε ημέρες.

Πόσο κοστίζει η ένταξη στην υπηρεσία Pay as You Go;

Στην πραγματικότητα είναι απολύτως δωρεάν. Ωστόσο, για να αποφύγουμε τυχόν κατάχρηση του προγράμματος, έχουμε ορίσει ένα ποσό εγγύησης 10 ευρώ, το οποίο σου επιστρέφεται στο πρώτο προτιμολόγιο που θα σου εκδοθεί. Για παράδειγμα, αν στο τέλος του τρέχοντος μήνα πρέπει να πληρώσεις 12 ευρώ, θα σου αφαιρεθούν τα 10 ευρώ που έχεις προκαταβάλει ως εγγύηση κα το τελικό κόστος θα είναι 2 ευρώ.

Πως ακριβώς υπολογίζεται η χρέωση;

Υπολογίζουμε την μέση κατανάλωση που έχεις κάνει για τον τρέχοντα μήνα και τιμολόγησε με βάση αυτό. Με την έναρξη του νέου μήνα, η κατανάλωση μηδενίζετε και πάμε πάλι απ’ την αρχή.

Αν μειώσω την κατανάλωση μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα τιμολογηθώ λιγότερο;

Ναι. Αν για παράδειγμα καταναλώνεις 10GB και μέσα στον ίδιο μήνα μειωθεί στα 8GB θα τιμολογηθείς για τον μέσο όρο με βάση τις ημέρες χρήσης.

Τι θα πρέπει να προσέχω ώστε να μην υπερχρεωθώ;

Ο έλεγχος του λογαριασμού σου είναι απόλυτα υπό την δική σου ευθύνη και σου παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να είσαι πάντα ενήμερος για τον χώρο που χρησιμοποιείς. Ωστόσο έχουμε παρατηρήσει πως websites με αυτόματα backup που τα διατηρούν εντός του server, έχουν επηρεάσει την χρέωση και για τον λόγο αυτό συνιστούμε αυτές οι λειτουργίες να είναι απενεργοποιημένες.

Θα έχω πρόσβαση στο WHM;

Ναι! Όλα τα εργαλεία διαχείρισης που χρησιμοποιούνται στα συμβατικά προγράμματα Reseller είναι διαθέσιμα και στο Pay as You Go.

Έχω ήδη πελατολόγιο, μπορεί η μεταφορά δεδομένων να γίνει από εσάς;

Την μεταφορά από cPanel και Plesk την παρέχουμε δωρεάν. Η μεταφορά από οποιοδήποτε άλλο Control Panel, μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης.

Δεν το βρήκες εντυπωσιακό ότι μπορείς να ξεκινήσεις με ΜΗΔΕΝ ευρώ;

Η Jethost μπορεί να σου προσφέρει ότι πιο τρελό μπορείς να φανταστείς, αλλά αν δεν βρήκες ανταγωνιστική την υπηρεσία Pay as You Go το οποίο ξεκινάς με ΜΗΔΕΝ ευρώ, τότε δεν κανουμε τίποτα!

 

Αν έχεις απορίες ή έχεις βρει κάτι πιο ανταγωνιστικό, επικοινώνησε μαζί μας γιατί σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον!