Σχετικά με την Jethost

Τι σημασία έχει ποιοι είμαστε,
οι πράξεις θα μας καθορίσουν!

Σχετικά με την Jethost

Τι σημασία έχει ποιοι είμαστε,
οι πράξεις θα μας καθορίσουν!
Είμαστε μια εταιρία με συνεχή διάθεση να εξελισσόμαστε και να... φέρνουμε τα πάνω κάτω!
Ίδρυση - Γεννητούρια
Η Jethost ιδρύθηκε το 2008. Από τότε και μέρα με μέρα, μήνα με το μήνα, χρόνο με το χρόνο, ξεχωρίζουμε όλο και περισσότερο σε έναν χώρο υπέρ-ανταγωνιστικό. Ξεχωρίζουμε, κυρίως, από απλά πράγματα που θεωρούμε δεδομένο και καθήκον μας να σου δίνουμε από τη στιγμή που παρέχουμε τέτοιες υπηρεσίες.

 

Κάποια βασικά πράγματα που θα βρεις εδώ, είναι:

  1. Σίγουρα κάποιον να σε ακούσει και να σου δώσει λύσεις στις ανάγκες που… πραγματικά χρειάζεσαι.
  2. Σίγουρα την υψηλότερη διαθεσιμότητα τεχνικής-ανθρώπινης υποστήριξης. Διάβασε Περισσότερα ΕΔΩ!
  3. Σίγουρα τα πιο οικονομικά προγράμματα φιλοξενίας της αγοράς για επαγγελματίες ή μη, λύσεις για μικρές-μεσαίες-μεγάλες επιχειρήσεις.

Προφίλ - Λίγα λόγια
Πίσω από κάθε εταιρία κρύβονται αρκετοί άνθρωποι αλλά χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο ή και αναγκαίο. Εδώ, στην Jethost, υπάρχει ο Διονύσης και ο Γιώργος, δύο τύποι που βαστάνε στις πλάτες τους το βασικότερο και δύσκολο κομμάτι σε μια εταιρία παροχής φιλοξενίας, με 25+ χρόνια εμπειρίας στο διαδικτυακό παραμύθι και με αρκετά κιλά καφέ στην πλάτη τους. Βασικοί συνεργάτες αυτού του λόχου είναι επίσης η Γκιζέλλα που διαχειρίζεται τα οικονομικά – you know… αυτή που συνεχώς μας τα χώνει – και ο Τάσος γνωστός και ως σβούρας της τεχνολογίας. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί ως εξωτερικοί συνεργάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό για να καλύψουμε τις ανάγκες της εταιρίας αλλά και των πελατών μας.

H Jethost δεν είναι μια ακόμα εταιρία. Βρισκόμαστε σε έναν χώρο με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό που σε μεγάλο βαθμό παρέχουμε κοινές-ίδιες υπηρεσίες. Τι κάνει όμως την Jethost να δημιουργεί συνεχώς σαματά, να φέρνει τα πάνω κάτω και έτσι να την διαφοροποιεί από το σύνολο των ανταγωνιστών;

Είναι πολύ απλό, είμαστε εμείς… αλλά αυτό που μας διαφοροποιεί είναι η αμφότερα φιλική διάθεση και η άμεση ανταπόκριση-τεχνική υποστήριξη. Δεν έχει σημασία για εμάς αν έχεις ένα οικονομικό πρόγραμμα ή μια ακριβή υπηρεσία. Ανταποκρινόμαστε το ίδιο αλλά δεν παύει να διατηρούμε την προτεραιότητα όπου χρειάζεται για την ορθή λειτουργία. Τέλος, κάνουμε άνω-κάτω την αγορά με υπηρεσίες όπως:

Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά και διεθνή δεδομένα Reseller Pay as You Go, το διαφοροποιημένο Dedicated Hosting όπως δεν το έχεις ξαναδεί, αλλά και γιατί όχι με τα νέα μας Flexible SSD Hosting προγράμματα που απλά θα ξεγνοιάσεις. Αυτές οι υπηρεσίες ακούγονται κοινές αλλά έχουμε καταφέρει να τις αναδείξουμε εκ νέου μέσα από τις στάχτες των χρόνων.

Έχουμε μια Αποστολή
Μεταξύ άλλων, αποστολή μας είναι να έχουμε ευτυχισμένους πελάτες! Δύσκολο, αν σκεφτεί κάνεις ότι σίγουρα είναι ανθρωπίνως αδύνατο να αρέσουμε σε όλους. Σίγουρα όμως όχι ακατόρθωτο να αρέσουμε στους περισσότερους.

Για τον λόγο αυτό, ακολουθούμε κάποια στάνταρ που θέλουμε να ξέρεις. Όπως:

  • Να διαθέτουμε πάντα φιλική διάθεση.
  • Να διατηρούμε όλες τις επικοινωνίες της εταιρίας που περιλαμβάνουν γενικές ή τεχνικές ερωτήσεις οι οποίες να διεκπεραιώνονται γρήγορα χωρίς διαχωρισμούς και μεταβιβάσεις σε διάφορα levels, τα οποία καθυστερούν την εξυπηρέτηση.
  • Να διατηρούμε μια λογική/ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική.
  • Να παρέχουμε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον.
  • Να εξελισσόμαστε συνεχώς ώστε να σου παρέχουμε νέα εργαλεία και υπηρεσίες.
  • Να φέρνουμε κατά καιρούς τα πάνω κάτω που έχουν πάντα ως γνώμονα εσένα.
  • Να μείνουμε αυθεντικοί όπως γίνεται τα τελευταία 25 χρόνια και να πορευόμαστε παράλληλα μαζί σου.

Έχουμε και Όραμα
Το όραμα μας είναι να γίνουμε τεράστιοι. Μέγιστοι! Να κατακτήσουμε τον πλανήτη και που ξέρεις… ίσως να είμαστε και οι πρώτοι άποικοι του Άρη!

Για την ώρα, βέβαια, ξυπνάμε προυνό προυνό και πηγαίνουμε στο γραφείο που βρίσκεται επί της Ιπποκράτους, όπου θα μας δώσει χαρά να έρθεις να σε γνωρίσουμε γιατί πάνω απ’ όλα, μας αρέσει να έχουμε πελάτες φίλους. Κερνάμε και καφέ!

Θέλουμε να δούμε την επιχείρηση σου να αναπτύσσεται και να πορευόμαστε παράλληλα μαζί σου. Να σταθούμε σε νέους που θέλουν να τολμήσουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Μην χάνεις χρόνο

Είμαστε εδώ και μπορούμε να σε βοηθήσουμε

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις να μιλήσεις σε κάποιον που θα ακούσει με προσοχή τις ανάγκες σου.