Reseller Hosting | Γίνετε μεταπωλητής

– Δημιουργήστε την δική σας επιχείρηση και εμείς θα σας στηρίζουμε –

Δείτε τα σημαντικά πλεονεκτήματα που μπορεί να σας προσφέρει η Jethost μέσα από την υπηρεσία Reseller Hosting

Startup ή όχι δεν έχει σημασία

Είσαι σε ένα νέο ξεκίνημα ή θες να επεκτείνεις μακροπρόθεσμα τις υπηρεσίες σου, η Jethost web services παρέχει στον μεταπωλητή πλήρη υποστήριξη για την ορθή λειτουργία των υπηρεσιών που θα προσφέρει. Είμαστε δίπλα σας και όχι πίσω σας.

Θες ακόμα περισσότερη υποστήριξη;

Οι άνθρωποι μας με εμπειρία μεγαλύτερη 10+ ετών συνεχής παρουσίας στο διαδίκτυο, μπορούν να προσφέρουν ακόμα περισσότερη υποστήριξη στην διαχείριση των υπηρεσιών/ιστοσελίδων που διαχειρίζεστε για την ορθή λειτουργία και καλή σχέση των πελατών σας.

Έχετε όραμα και όρεξη;

Αν έχετε ένα διαφορετικό όραμα για την μεταπώληση των υπηρεσιών σας, ρωτήστε μας για το πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε την δική σας επαγγελματική αυτόνομη δραστηριότητα στην παροχή φιλοξενίας. Γίνετε ένα δυναμικό μέλος στις τεχνολογίες του αύριο

Τι ειναι οι κατηγοριες B2C & B2B

Η κατηγορία B2C είναι διαμορφωμένη με βάση τον επαγγελματία, όπως τον προγραμματιστή που θέλει να φιλοξενήσει τις ιστοσελίδες των πελατών του ή να παρέχει τα δικά του μοναδικά πακέτα φιλοξενίας, χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί.

Η κατηγορία B2B είναι πιο εξειδικευμένη και η πιο κατάλληλα διαμορφωμένη για μεταπωλητές που θέλουν να ασχοληθούν αποκλειστικά με την παροχή φιλοξενίας ιστοσελίδων ή θέλουν να κάνουν το δικό τους Startup.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ RESELLER HOSTING

Σημαντικά χαρακτηριστικά & δυνατότητες των μεταπωλητών
JETHOST WEB SERVICES

FAST INITIALIZATION

Άμεση ενεργοποίηση & εγκατάσταση.

Fast Load TIme

Βελτιστοποιημένοι servers για να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις στις περισσότερες δημοφιλής δυναμικές ή eshop πλατφόρμες.

AMAZING SUPPORT

Υποστήριξη 24/7/365 χωρίς επιπλέον χρεώσεις για τους μεταπωλητές της Jethost web services καθώς και γραμμή εκτατής ανάγκης.

CONTROL PANEL

Όλοι οι λογαριασμοί των διακοσμητών μας διαχειρίζονται μέσω του δημοφιλής Control Panel (cPanel). Παρέχει αρκετά φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον με πολλές δυνατότητες και επιλογές.

CASTOMIZATION

Έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις για την βέλτιστη λειτουργία των Εφαρμογών σας; Προσαρμόστε μέσα από το cPanel την εκδοση php καθώς και τα Modules που θέλετε να τρέξετε με την κάθε έκδοση.

SECURE BACKUP

Η Jethost Web Services αντιλαμβάνεται σε μεγάλο βαθμό πόσο σημαντικά είναι τα backup για την επιχείριση/ιστοσελίδα σας και για αυτό σας παρέχει καθημερινό Backup για 7 ημέρες καθώς και εφεδρικό καθημερινό backup το οποίο αποθηκεύεται σε off-shore backup storage.

Full backup management

Είναι σημαντικό που μια εταιρία μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε την ασφάλεια των καθημερινών Backups, αλλά ακόμα ποιο σημαντικό είναι να έχουμε την διαχείριση των Backup ανά πάσα ώρα και στιγμή καθώς και τον έλεγχο της αποκατάστασης ενός πλήρες backup ή την αποκατάσταση μεμονωμένων στοιχείων. Τέρμα το άγχος και η αβεβαιότητα σε ένα λάθος ή ατύχημα στην σελίδας του πελάτη σας, αποκαταστήστε χωρίς να χρειαστεί να χάσετε.

Nameservers (ns.yourcompany.tld)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους δικού σας Nameservers όπως ns.yournamecompany.tld και προβάλετε με αυτόν τον τρόπο το Brand της επιχείρισης σας χωρίς να φαίνεται η Jethost

Σύστημα πελατων & τιμολόγησης

Η Jethost Web Services παρέχει την δυνατότητα να έχει ο μεταπωλητής το δικό του σύστημα οργάνωσης πελατών αλλά και τιμολόγησης.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Backup Extreme

5€ / μήνα

Dedicated IP

36€ / έτος

Your Name Server

Προσθέστε σημαντική πινελιά

Q / A

Backup Extreme Manager

Τι είναι το Backup Extreme Manager;

Τι είναι το Backup Extreme Manager

Το Backup Exreme είναι ένα εργαλείο πλήρους διαχείρισης Backup & Restore.

Ένα εργαλείο διαχείρισης των Backup που συνδυάζει οικονομία αλλά παράλληλα μια επιλογη με πολλές δυνατότητες που πιθανόν να σας γλυτώσουν χρόνο και χρήματα στο μέλλον.

DEDICATED IP

Τι είναι η Dedicated ip;

Τι είναι η Dedicated ip;

Μια Dedicated ip παρέχει αποκλειστική διεύθυνση στο Internet σε σχέση με τους υπόλοιπους λογαριασμούς στην περίπτωση του Shared Hosting.

Αν ψάχνετε μια αποκλειστική ταυτότητα στο διαδίκτυο, μπορείτε να ξεκινήσετε έχοντας μια Dedicated ip.

Your Name Server

Δημιουργήστε σήμερα τους δικούς σας Name Servers (NS)

Your Name Server

Μια πολύ σημαντική πινελιά ενός μεταπωλητή είναι οι Name Servers. Δημιουργήστε σήμερα τους Name Server της επιχείρισης σας χωρίς να φαίνεται κάπου η Jethost.

Για παράδειγμα: ns1.your-domain.gr & ns2.your-domain.gr

Ρωτήστε μας...

Preview cPanel & Softaculous

cPanel DEMO

Εντελώς Δωρεάν με όλα τα προγράμματα Shared Hosting

Πίνακας Διαχείρισης cPanel

ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ CPANEL

Softaculous DEMO

Εντελώς Δωρεάν με όλα τα προγράμματα Shared Hosting

Softaculous Script Installer

ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ SOFTACOLUS

Ακομα περισσοτερα διαθεσιμα

phpselector

MULTIPLE PHP VERSIONS

cloudlinux

Safe web by Cloudlinux

virus-protection

Virus & Malware Protection

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα της Jethost, συναινείτε με τη χρήση των cookies.