Τεχνική Υποστήριξη by Jethost

Ό,τι και να σου πούμε εμείς,
οι πράξεις μας θα στο δείξουν!

Τεχνική Υποστήριξη by Jethost

Ό,τι και να σου πούμε εμείς,
οι πράξεις μας θα στο δείξουν!
Είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε στην σχέση που χτίζεται από την βάση...
... γιατί το ''Support'' πολλοί το προσπάθησαν, εμείς πάλι το πήγαμε σε άλλο επίπεδο!
Ποιος θα μπορούσε να πει ότι η επικοινωνία μεταξύ εταιρίας και πελάτη δεν είναι η πιο σημαντική; Κανένας, έτσι;

Η τεχνική υποστήριξη και η σχέση που δημιουργούμε εδώ με τους πελάτες μας είναι καθαρή και αμοιβαία. Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και σωστές βάσεις για μια μακροχρόνια συνεργασία.

Η εταιρία μας δεν παρέχει τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο από τεχνική υποστήριξη σε όλες τις υπηρεσίες 24/7. Είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό που ακούς, αφού άπαντες αυτό αναφέρουν. Επίσης, δεν είναι καινούργιο να μην λαμβάνεις τελικά αυτήν την διαθεσιμότητα, σωστά;

Δεν στεκόμαστε μόνο στο λεκτικό και εδώ στην Jethost μπορούμε να σου δώσουμε την δικιά μας εξήγηση και σημασία του 24/7:

  1. Όλοι μας οι servers παρακολουθούνται 24/7/365 από έμπιστους-εξειδικευμένους τεχνικούς. Πράγμα που δεν αφορά άμεσα τον τελικό πελάτη (δηλαδή εσένα), απλά μπορείς να μείνεις ήσυχος και αν συμβεί το οτιδήποτε στον server να ξέρεις ότι θα το γνωρίζουμε ήδη και δεν θα κανουμε την… πάπια!
  2. Σε επίπεδο ανθρώπινης τεχνικής υποστήριξης που αφορά άμεσα τον τελικό πελάτη, ο τελευταίος κλείνει την πόρτα 02:00 π.μ. Πιο συγκεκριμένα είμαστε διαθέσιμοι-λειτουργούμε-απαντάμε από Δευτέρα έως Κυριακή, από της 09:00 π.μ έως 02:00 π.μ.
  3. Δεν απαντάμε μόνο από το γραφείο μας. Για να πετύχουμε αυτήν την υψηλή διαθεσιμότητα να ξέρεις ότι μπορεί να μας πετύχεις εκτός από το γραφείο και στο σπίτι ή και στον βυθό για ψαροντούφεκο, αλλά να ξέρεις θα σου απαντήσουμε απ’ όπου και αν είμαστε. Ελπίζουμε να έχει και για εσένα σημασία να πάρεις τελικά μια απάντηση οποιαδήποτε μέρα και ώρα ώστε μην περιμένεις να τελειώσει το ΣΚ μέχρι να επιστρέψουμε την Δευτέρα.

Η Jethost είναι ίσως από τις λίγες εταιρίες στην Ελλάδα που δεν χρησιμοποιεί το λεκτικό απλά για να το δεις, αλλά παρέχει την μεγαλύτερη και εγγυημένη διαθεσιμότητα τεχνικής υποστήριξης.